Button e optimist: "Japonia este cea de-a doua mea casă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat la 25 de puncte în spatele liderului Mark Webber, Jenson speră să-şi ia revanşa la Suzuka, în luna octombrie. Pilotul celor de la McLaren consideră Japonia ce-a de-a doua sa casă datorită faptului că prietena sa Jessica Michibata are naţionalitate japoneză.

"Voi merge o zi în Anglia pentru a petrece timpul în simulatorul echipei. Văd Suzuka ca al doilea Mare Premiu de acasă. Este o cursă spectaculoasă şi o aştept cu nerăbdare, pentru că iubesc Suzuka. Dacă avem un monopost competitiv, atunci este un loc grozav să fim competitivi.Sper să avem un sprijin bun din partea fanilor japonezi şi, având în vedere că Jessica este japoneză, sunt sigur că mulţi dintre suporterii ei vor fi de asemenea acolo", a declarat campionul mondial.

Jenson Button speră că va obţine în Japonia un rezultat care îl va menţine în lupta pentru titlul mondial.El a coborât pe locul 5 în clasamentul general după Marele Premiu al statului Singapore, el fiind cumva eplipsat în ultima vreme de victoriile consecutive ale celor de la Ferrari şi Red Bull.

Button nu a putut folosi la Singapore update-urile monopostului, iar acestea vor fi disponibile în Japonia, fapt care îi dă britanicului un plus de încredere că va face o figură frumoasă la Suzuka.

"Ştiu că vom merge la Suzuka cu un pachet mult mai bun pe un circuit care se va potrivi mai bine monopostului nostru. De asemenea, sunt câteva lucruri pe care le-am folosit vineri în Singapore şi pe care nu am fost capabili să le utilizăm sâmbătă şi duminică din cauza unor probleme de fiabilitate, dar sper să fie disponibile pentru Suzuka. De aceea, sper ca Singapore să se dovedească a fi cea mai proastă cursa dintre cele 5 pe care le mai aveam şi, dacă va fi aşa, nu va fi prea rău", a adăugat el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite