Button: "Vom reintra în cursa pentru titlu după Spa-Francorchamps şi Monza"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jenson Button
Jenson Button

De la începutul acestui sezon singurul rival al celor de la Red Bull Racing în lupta pentru titlul mondial au fost cei de la McLaren.

La Hungaroring, ei au înregistrat un regres vizibil. Cu toate acestea, Jenson Button este de părere că sitatia se va schimba radical în Belgia şi Italia, întrucât circuitele de la Spa-Francorchamps şi Monza necesită o forţă de apăsare aerodinamică scăzută, ce se potriveşte caracteristicilor monopostului MP4-25.

"Este un circuit bun pentru noi. Avem câteva mici îmbunătăţiri legate de sistemul de evacuare. Iar apoi vom merge la Monza, care din nou ar trebui să fie bun pentru noi. Întotdeauna este dificil de ştiut pentru că ai o aripă fată nouă pentru acel circuit şi nu ştii niciodată ce vor aduce echipele. Sunt foarte fericit că aceste două curse au venit în această perioadă a sezonului, după Ungaria".

"Nu sunt singurele curse care vor conta pentru noi anul ăsta, pentru că trebuie să fim competitivi şi în celelalte cinci, însă este important că le avem pe acestea două acum. Ne oferă timp pentru a dezvolta monopostul pentru ultimele cinci curse, unde vom avea nevoie de mai multă forţă de apăsare aerodinamică", a declarat campionul mondial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite