Motoare turate la maxim şi drifturi de senzaţie, în centrul Braşovului VEZI FOTO şi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima etapă a Campionatului Naţional de Raliuri, ediţia 2011, a debutat în această seară, odată cu startul „Tess Rally Braşov“.

Centrul oraşului Braşov a fost luat cu asalt, în această seară, de sute de fani ai automobilismului. Braşovenii i-au urmărit pe viu pe cei mai buni piloţi autohtoni, dar şi pe sportivii din Bulgaria sau Ungaria.

Vezi aici mai multe imagini de la super speciala de astăzi

Super speciala din această seară s-a desfăşurat pe B-dul Eroilor, în intervalul orar 18.00 - 22.00, cele 55 de echipaje înscrise la Raliul Braşovului participând la un show de drifting cu totul inedit.

Pilotul braşovean Gunther Graef a impresionat asistenţa cu maşina pregătită special pentru acest sezon, un Porsche 911 SC, fabricat în anul 1978. La Raliul Braşovului va lua parte şi preşedintele PSD, Victor Ponta. Acesta va fi copilotul lui Keleti Edwin.

Raliul Braşovului va continua şi mâine, iar startul se va da la ora 9.00, de pe B-dul Eroilor. Mâine vor avea loc şase probe speciale, pe traseul Pârâul Rece - Râşnov - Babarunca - Cheia - Poiana Braşov.

Sosirea este programată tot mâine, în jurul orei 19.00, în faţa clădirii Modarom, iar festivitatea de premiere va avea loc la Hotelul „Aro Palace“, la ora 21.30.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite