Valentin Porcisteanu a câștigat Raliul Brașovului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valentin Porcisteanu (Mitsubishi Lancer Evo) s-a impus, astăzi, în prima etapă a Campionatului Național de Raliuri a sezonului 2011, la Brașov.

Porcisteanu a câștigat Tess Rally Brașov la o diferență de 21,4 secunde față de ocupantul locului secund, clujeanul Bogdan Marișca (Mitsubishi Lancer Evo). Podiumul a fost completat de brașoveanul Dan Gârtofan (Subaru Impreza), cel care a încheiat etapa la doar nouă zecimi de secundă în fața unui alt brașovean, Manu Mihalache (Mitsubishi Lancer Evo).

Manu Mihalache a avut o evoluția apreciată în ultima probă specială, obținut primul timp al probei, în ciuda problemelor de diferențial. Însă, nu a fost suficient pentru o clasare pe podium, Dan Gârtofan obținând al treilea timp în ultima probă specială.

Vali Porcisteanu și-a consolidat poziția de lider după penultima probă specială, cea de pe Pârâul Rece (14,5 km). Aici, „Vallino“ a forțat pentru a-și păstra prima poziție, realizând un timp de 7.4:5, fiind urmat la 3,5 secunde de Gergo Szabo (Mitsubishi Lancer Evo).

Mă mut la Brașov, se pare că doar aici câștig. Am făcut o etapă bună, sunt mulțumit de rezultat și sper să o țin tot așa până la finalul sezonului competițional“, a declarat câștigătorul Raliului Brașovului, Valentin Porcisteanu.

Cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Raliuri va avea loc la Târgu-Mureș, în perioada 6-7 mai.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite