Berger: "Alonso este la fel de talentat ca Senna"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fernando Alonso
Fernando Alonso

Gerhard Berger spune că Fernando Alonso este un pilot de clasă superioară şi îl compară cu Senna şi Schumacher şi susţine că spaniolul alături de german este cel mai titrat pilot, care concurează în sezonul 2010 al Formulei 1, având la activ două titluri mondiale cucerite în 2005 şi 2006 pe când concura pentru Renault.

Mai mult decât atât Berger crede că performanţele obţinute de dublul campion mondial pe parcursul carierei sale îl determină pe fostul pilot Gerhard Berger să-l includă pe Alonso în aceeaşi categorie cu 2 dintre cei mai reprezentaţi piloţi pentru Formula 1, Ayrton Senna şi Michael Schumacher.

"Uneori există aceşti piloţi speciali. Ayrton Senna a fost unul dintre ei, Michael Schumacher a fost altul, iar Fernando Alonso este altul. Aceştia sunt piloţi care pot câştiga titlul mondial fără să deţină cea mai bună maşină", a declarat austriacul pentru postul de televiziune Servus TV.

Berger se referă la faptul că Alonso este aproape de cucerirea celui de-al treilea titlu mondial chiar dacă Ferrari dispune de un monopost mai puţin competitiv decât cel al rivalilor de la Red Bull Racing.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite