Barrichello, convins că va continua la Williams sezonul următor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rubens Barrichello
Rubens Barrichello

Rubens Barrichello este convins că va rămâne la Williams sezonul următor, dar anunţul oficial întârzie din cauza situaţiei incerte a lui Nico Hulkenberg.

Actualul său contract cu Williams expiră la sfârşitul acestui sezon, însă brazilianul susţine că a ajuns deja la un acord verbal cu echipa pentru prelungirea acestuia pentru încă un sezon.

Confirmarea oficială a contractului întârzie însă din cauza lui Nico Hulkenberg, întrucât echipa nu a decis dacă va continua colaborarea cu pilotul german.

"Pentru mine a fost o decizie uşoară. Williams aşteaptă şi cred că analizează situaţia lui Nico Hulkenberg pentru a face un anunţ simultan pentru anul viitor. Partea mea este realizată, au mai rămas doar hârtiile pentru a se confirma. Este 100% sigur că voi rămâne la Williams în 2011", a declarat brazilianul pentru publicaţia Globe Esporte.

Rubens Barrichello concurează pentru Williams din acest sezon, după ce anterior a concurat pentru Ferrari, Honda Racing şi Brawn GP, în timp ce Hulkenberg se apropie de finalul primului său an în competiţie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite