Alonso: "Nu contează cine câştigă la Abu Dhabi atâta timp cât eu termin pe doi "

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fernando Alonso
Fernando Alonso

Fernando Alonso are un avans de opt puncte în faţa lui Mark Webber înaintea cursei decisive din Abu Dhabi şi are nevoie de un loc doi pentru a cuceri al treilea titlu mondial.

Chiar dacă se anticipează că Red Bull Racing va domina întregul weekend, spaniolul este încrezător în abilităţile sale de a se infiltra între cei doi piloţi ai echipe austriece.

"Trebuie doar să termin pe locul 2. Nu contează cine câştigă în Abu Dhabi dacă termin pe 2. Ştim ce trebuie să facem şi vom pregăti totul cu maximă atenţie la detalii. Nu trebuie să facem calcule foarte complicate. Ştim că, dacă suntem între cei de la Red Bull, este bine. Trebuie să ne asigurăm că suntem rapizi şi că facem o sesiune de calificări perfectă, ceea ce este fundamental", a spus pilotul Scuderiei Ferrari.

Alonso susţine că va aborda Marele Premiu de la Abu Dhabi cu maximă seriozitate, şi speră să iasă primul şi în pole-position şi în cursa de duminică.

"Principalul obiectiv pentru noi este să fim în pole position sâmbătă şi apoi să câştigăm cursa de duminică. Dacă nu putem face asta, dacă nu suntem suficient de rapizi, atunci vom încerca să terminăm pe 2. Cu asta, problema este ca şi rezolvată", a mai spus el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite