Alonso: "Red Bull rămâne favorită la titlu!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fernando Alonso
Fernando Alonso

Doar cu două curse înainte de finalul sezonului, Fernando Alonso a devenit noul lider mondial devansândul-l pe Mark Webber. Cu toate acestea, spaniolul consideră că Red Bull rămâne principala favorita la titlu.

Alonso a reuşit să câştige după abandonurile succesive suferite de cei doi piloţi care au plecat din faţa sa de pe grila de start, Mark Webber şi Sebastian Vettel, iar acest lucru a fost noroc în opinia spaniolului.

"Evident, aceste abandonuri) au fost de mare ajutor pentru şansele noastre la titlu, dar norocul demonstrează că Formula 1 nu este doar matematică. Acum mai sunt 50 de puncte în joc, iar Red Bull este încă favorită, dar vom continua să facem tot ce putem şi să terminăm întotdeauna pe podium. Maşina s-a îmbunătăţit foarte mult în a doua jumătate a sezonului datorită update-urilor. Poate că am obţinut mai mult decât ne aşteptam, dar ştim că situaţia se poate schimba de la un weekend la altul. Totuşi, echipa merită pe deplin aceste rezultate şi visul meu este că toată lumea să fie fericită", mărturisit spaniolul.

Coechipierul său Felipe Massa a terminat cursa pe locul 3, contribuind la micşorarea diferenţei pe care Ferrari o are de recuperat în clasamentul constructorilor în faţa celor de la Red Bull şi McLaren.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite