Alonso: "Nu putem să facem performanţă fară teste!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fernando Alonso a găsit explicaţia cea mai bună pentru evoluţiile slabe ale celor de la Ferrari. Spaniolul a mărturisit că testelor în Formula 1 este principala cauză a rezultatelor slabe ale italienilor.

"Obiectivul este întotdeauna să câştigăm, dar nu este uşor. Nu poţi inventa lucruri noi fără teste. Există puţin loc pentru creativitate, iar inginerii noştri au mâinile legate", a declarat spaniolul, care a obţinut o singură victorie în acest sezon, în cursa de debut din Bahrain", a declarat spaniolul.

Comentariile sale vin după ce Ferrari a înregistrat la Silverstone cea mai slabă clasare cu ambele monoposturi din ultimii 32 de ani, după ce Alonso şi Felipe Massa au terminat doar pe locurile 14 şi 15. În plus, cei doi coechipieri au avut un contact în timpul cursei în urma căruia Massa a fost nevoit să intre la boxe pentru a schimba pneurile.

Referindu-se la acest incident, brazilianul a dezvăluit că va purta o discuţie cu Alonso pentru a lămuri cauzele care au dus la acroşaj. "Voi vorbi cu Alonso pentru a afla de ce mi-a atins maşina. Nu trebuie să atingi monopostul coechipierului său", a declarat brazilianul citat de site-ul portughez aeiou.pt.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite