Alonso: "Am o presimţire că voi câştiga titlul mondial!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fernando Alonso
Fernando Alonso

După un început de sezon slab, Fernando Alonso a revenit în cursa pentru titlul mondial după victoria obţinută în Marele Premiu al Germania şi locul doi de la Hungaroring şi este la numai 20 de puncte în spatele liderului Mark Webber.

Pilotul Scuderiei Ferrari speră să continue în acelaşi mod şi în următoarele curse şi în special la Spa-Francorchamps, însă evită să facă orice fel de pronostic în privinţa rezultatului pe care îl poate obţine.

"Am o presimţire bună după rezultatele pozitive obţinute în Germania
şi Ungaria. Aşa cum se spune, trebuie să menţinem ritmul şi acesta ar trebui să fie obiectivul nostru la Spa, pentru a ne asigura că vom continua în modul în care am început înainte de vacanţă. Rezultatele de la Hockenheim şi Budapesta au fost importante nu numai în ceea ce priveşte poziţia în cele două clasamente, ci şi pentru încrederea pe care ne-a oferit-o. Trebuie să continuăm în acest mod", a declarat spaniolul pe blogul său oficial.

Alonso de abia aşteaptă să revină ăe pistă după o pauză de patru săptămâni. Două din motivele principale sunt frumuseţea circuitului de la Spa-Francorchamps şi debutul în fata fanilor italieni programat la Monza două săptămâni mai târziu.

"Sunt fericit că revenirea la curse înseamnă să mergem la două circuite speciale care găzduiesc Marile Premii din Belgia şi Italia
. Circuitul belgian este probabil cel mai apreciat din întregul sezon, în timp ce Monza va fi special pentru mine, având în vedere că va fi cursa mea de debut ca pilot Ferrari în fata fanilor italieni, pe lângă rolul atât de important în sporturile cu motor pe care l-a jucat circuitul în sine", a mai precizat el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite