Dinamo are un nou jucător

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pilotul de raliuri Alex Filip este cel mai nou component al echipei Dinamo, el primind ieri de la Marius Niculae, Gabriel Torje şi Andrei Cristea tricoul cu numărul 79. Filip va „juca" şi în acest an pentru Dinamo în Campionatul Naţional de Raliuri, modelul Citroen C2R2 pe care concurează fiind cunoscut de câţiva ani drept "Dinamobilul".

"Dacă o să am loc în echipa de fotbal, mi-ar plăcea să joc atacant", a spus Alex Filip, care le-a oferit la schimb dinamoviştilor o pereche de mănuşi de curse, precum şi invitaţia de a fi copiloţi, sau chiar de a pilota "Dinamobilul" la Sibiu Rally Show, care va avea loc în această toamnă.

Vezi aici galerie foto cu noul dinamovist

Alex Filip va lua startul în noul sezon din Campionatul Naţional de Raliuri cu bolidul Citroen C2 R2 şi va concura la grupa A. Prima etapă, Raliul Brasovului, va începe vineri, 16 aprilie, la ora 17:30 cu super speciala pe străzile din centrul oraşului.

Sâmbătă, 17 aprilie, sunt programati 44,5 kilometri împărţiţi în 6 probe speciale, iar duminică, 18 aprilie, încă 55,9 kilometri împărţiţi în două probe speciale.

„Raliul Braşovului este o etapa clasică din calendar. Anul trecut nu am luat startul aici din motive financiare şi acest lucru probabil că ne-a costat titlul naţional la grupa A. Sper sa încep sezonul 2010 cu o victorie, iar la finalul anului să terminăm pe primul loc în clasamentul general al grupei A", a adaugat Alex Filip.

Echipajul Alex Filip şi Bogdan Iancu va puncta şi în competiţia Citroen Racing Trophy, dedicată posesorilor de modele Citroen C2R2 sau C2R2 Max, acolo unde se va duela cu Daniel Ungur, Vlad Cosma şi Nistor Duval.

"Dinamobilul" pilotat de Alex Filip va alerga şi în acest sezon în scopuri caritabile, în cadrul acţiunii "Race and Help". Astfel pentru fiecare kilometru parcurs de către echipaj, sponsorii acestuia vor dona câte cinci euro către Fundaţia Hospice "Casa Speranţei" din Braşov.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite