MOTO Ziua de test Gas Gas de la Ghioroc - Arad s-a încheiat cu succes

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 100 de motociclişti din zona Aradului au participat duminică, 14 martie, la Gas Gas Test Day, organizată de Patrick Moto şi All Moto Wear la Ghioroc, în imediata apropiere a pensiunii „La Konac”.

Conform promisiunii organizatorilor, la eveniment au fost prezenţi piloţii sponsorizaţi de Patrick Moto în campionatele de enduro ale României, Europei de Est şi Europei: Sorina Sandu, campioana României şi a Europei de Est la enduro fete, Ervin Kovacs Zsolt, campionul en-titre al României şi a Europei de Est la Enduro E2 şi Tudorel Cristea, vice-campion est european şi campion al României la enduro E3. Cei trei piloţi au oferit ajutor pe traseu şi detalii despre motocicletele hard enduro folosite la test, EC 200 Six Days (2009) , EC 250 Six Days (2010), EC 300 Racing (2010) şi modelul de trial TXT Boy 50 (2009).

Traseul a fost creionat de Patrick Boissy şi a constat într-un Cross Test, o secţiune de viraje strânse, urmată de  o porţiune mai rapidă, pe malul unui lac şi mai multe urcări, de abordat în funcţie de abilităţile fiecărui participant la test. Pe parcursul mai multor ore, publicul a putut “gusta” din caracteristicile de pilotaj ale motocicletelor Gas Gas, foarte apreciat fiind şi modelul de trial, o motocicletă prietenoasă, potrivită pentru cei care vor să deprindă echilibrul şi dozarea gazului. Graţie implicării organizatorilor, nu s-a înregistrat nici un incident neplăcut, atmosfera fiind caldă şi prietenoasă, în pofida vremii nu tocmai potrivite pentru practicarea sporturilor pe două roţi.

Ziua de teste Gas Gas a fost precedată vineri, 12 martie, de lansarea magazinului de motociclete, echipamente şi accesorii All Moto Wear (Calea Radnei, nr. 264, Arad), care devine şi dealer Gas Gas, intrând în reţeaua Patrick Moto, importator al motocicletelor Gas Gas în România.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite