Williams va vinde 27% din acţiuni pe bursa din Frankurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Williams a confirmat că va vinde un pachet de 27% din acţiunile echipei pe bursa din Frankfurt începând din 2 martie.

Potrivit unui comunicat de presă al echipei britanice, Williams va oferi pe bursa din Frankfurt un pachet de 27.39% din acţiuni la preţul de 0.05 lire sterline pe acţiune.

"Oferta va consta din până la 27.39% sau 2,739,383 acţiuni, cu o valoare nominală de 0.05 lire sterline pentru fiecare acţiune, dintre care până la 330,000 de acţiuni vor proveni dintr-o opţiune de repartizare. Frank Williams va rămâne acţionarul majoritar şi şeful echipei Williams. Se anticipează ca prima zi de tranzacţionare la categoria Entry Standard pe bursa de valori din Frankfurt va fi 2 martie", au precizat oficialii echipei britanice.

Comunicatul de presă al echipei nu precizează nimic despre Patrick Head, coproprietarul echipei care deţine în prezent un procent de 27% din acţiuni. Citând surse din piaţa bancare, publicaţia online Pitpass susţine că cele 27.39% din acţiuni lansate pe bursă de Williams provin chiar de la Head, care ar fi luat decizia să se retragă de la echipă la sfârşitul acestui sezon. Aceste informaţii nu au fost confirmate de Williams.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite