Williams: "Am terminat pe locul şase pentru că nu am fost destul de rapizi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Frank Williams
Frank Williams

Frank Williams susţine că rezultatele modeste înregistrate în sezonul 2010 de datorează strict performanţelor slabe ale monopostului.

Williams a terminat în extremis sezonul 2010 pe locul 6 în clasamentul constructorilor, după ce a reuşit să-i surclaseze pe rivalii de la Force India exact înainte de final.

"Nu aş spune că sunt satisfăcut şi nu acolo vrem să fim. Nu ne-am oferit o maşină suficient de competitivă şi, când faci asta, plăteşti preţul. Cei mai mulţi piloţi obţin maximum de la monopost, aproape fără excepţie, iar dacă maşina nu este la nivelul celor din pluton nu este suficient. Motivul pentru această situaţie sta în sasiu, pentru ca toţi avem aceleaşi pneuri. Avem un motor Cosworth foarte competitiv capabil să se infiltreze printre cei mai buni. Şasiul a reprezentat un pas înainte faţă de maşina de anul trecut, dar nu a fost suficient de rapid".

Williams mizează însă pe o nouă creştere în performante în sezonul 2011, atunci când noul regulament tehnic ar putea aduce schimbări majore în ordinea de pe grila de start.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite