Webber spune că a concurat cu umărul fracturat în ultimele patru curse

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Webber a fost aproape de a câştiga titlul mondial
Webber a fost aproape de a câştiga titlul mondial

Mark Webber a explicat rezultatele slabe din ultimile patru curse care au dus la pierderea titlului. Australianul a dezvăluit că a concurat cu umărul fracturat.

Pilotul echipei Red Bull Racing a făcut mai multe dezvăluiri inedite, una dintre cele mai importante fiind aceea că şi-a fracturat umărul după Marele Premiu al statului Singapore.

El s-a plimbat cu bicicleta prin munţii Australiei împreună cu mai mulţi prieteni, iar la un moment dat l-a lovit pe unul dintre ei după ce acesta căzuse pe traseu. În urma incidentului, Webber şi-a fracturat umărul, însă a evitat să vorbească desprre acest lucru cu oficialii echipei Red Bull Racing. Singurele persoane care au ştiut despre fractura au fost Roger Cleary, antrenorul său, şi Gary Hartstein, medical FIA, care i-a administrat injecţii înainte de cursele din Japonia şi Coreea de Sud.

Deşi nu susţine în mod deschis acest lucru, nu este exclus ca accidentul să fi avut un impact major asupra performanţelor lui Webber în finalul sezonului. Înainte de fractură, australianul era lider în clasament şi avea un avans de 21 de puncte în faţa lui Fernando Alonso şi 31 de puncte în faţa lui Sebastian Vettel. În ultimele 4 curse, el a obţinut locul 2 în Japonia şi Brazilia, însă a abandonat în Coreea de Sud în urma unei greşeli personale şi a terminat doar pe 8 în Abu Dhabi după un rezultat dezamăgitor în calificări.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite