Villeneuve îşi face echipă de Formula 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Canadianul Jacques Villeneuve, fost campion mondial în F1, ar putea reveni în Marele Circ, fie în postura de pilot, fie de patron, sau chiar în ambele variante. Villeneuve Racing ar putea deveni de anul anul viitor a 13-a echipă din F1.

"Nu am ascuns niciodată că lucrez din greu la un proiect de F1. Dar nu am discutat detaliile şi nu vreau să o fac nici acum. Nu comentez", a spus Villeneuve, pentru BBC.

Villeneuve s-a retras din F1 în 2006, când s-a despărţit de BMW Sauber după ce team-ul l-a înlocuit cu Robert Kubica, după 13 curse din acel sezon.

De atunci, canadianul, care a câştigat titlul în F1 în 1997, a cochetat cu ideea unei reîntoarceri în Marele Circ. La începutul acestui sezon, Villeneuve, acum în vârstă de 39 de ani, şi-a dat acordul să piloteze pentru Stefan Grand Prix, dar FIA a respins aplicaţia echipei sârbe care intenţiona să înlocuiască defuncta US F1. Mai există un loc pentru o echipă în F1, în sezonul 2011, iar FIA trebuie să ia o decizie în legătură cu cea de-a 13 echipă la sfârşitul acestei luni.

"Există o parte de adevăr în aceste zvonuri. F1 este o posibilitate, vrea să se întoarcă acolo. E un proiect la care lucrăm", a spus şi Rick Gorne, managerul lui Villeneuve.

În acest moment, Villeneuve e unul dintre piloţii care participă la cursele NASCAR.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite