Vettel: "Schumacher nu concurează pe maşina care trebuie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Michael Schumacher a avut până acum o primă jumătate de sezon foarte modestă raportată la performanţele cu care este obişnuit acesta, cu toate că presa a speculat înainte de revenirea în marele ring după o absenţa de trei ani,că germanul va evolua la nivel maxim.

Cu toate astea Sebastian Vettel consideră că Michael Schumacher va reveni la forma obişnuită şi crede că nu este corect ca pilotul Mercedes GP să fie criticat pentru evoluţiile modeste din acest an.

"Evident, a fost foarte criticat în Germania, Anglia şi peste tot. Cred că face o treabă foarte bună şi nu cred că este uşor să te opreşti pentru trei ani şi apoi să revii. Dacă cineva poate gestiona asta, atunci el este acela", a declarat pilotul echipei Red Bull.

Vettel crede că rezultatele modeste ale lui Schumacher sunt din cauza monopostul Mercedes GP, care nu se număra printre cele mai competitive.

"Monopostul cu care concurează nu este probabil printre cele mai competitive şi întotdeauna a fost greu să judeci lucrurile din exterior, dacă monopostul este pe plancul lui sau nu. Încă mai cred că poate avea un rol important în acest campionat. Cred că Mercedes va reveni, vor avea curse mai puternice în acest an şi cred că vor fi capabili să câştige curse", a mai precizat el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite