Vettel: "Vreau să încep cu victorie sezonul acesta"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Vettel
Sebastian Vettel

Actualul campion mondial, Sebastian Vettel, speră într-un start de sezon în forţă pentru a putea să îşi apere titlul anul acesta.

Sebastian Vettel a fost privat de două victorii în primele două Mari Premii ale sezonului 2010, în urma unor defecţiuni tehnice la monopostul Red Bull Racing, dar până la urmă şi-a adjudecat titlul mondial în ultima cursă a anului de la Abu Dhabi.

Germanul spera ca în 2011 să fie capabil să înceapă în forţa pentru a-şi maximiza şansele de a-şi păstra trofeul.

"Campionatul începe cu prima cursă şi în 2010 cred că am pierdut multe puncte. Situaţia ar fi fost mult mai confortabilă la sfârşit dacă am fi obţinut aceste puncte, dar nu am făcut-o şi asta a fost. Cu siguranţă, obiectivul este să ne folosim de fiecare oportunitate a fiecărei curse pentru a ne pune într-o poziţie puternică şi ar fi ideal să avem un final de sezon liniştit. Va fi un sezon dificil, monoposturile se vor schimba şi va exista o oportunitate pentru ceilalţi să ne ajungă. Există o şansă să ne descurcăm din nou grozav, dar va trebui să aşteptăm", a spus campionul mondial pentru publicaţia britanică Autosport.

Red Bull Racing a anunţat recent că va participa la toate sesiunile de teste din această iarnă, scopul fiind de a identifica promt caracteristicile noilor pneuri Pirelli.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite