VIDEO F1: Accident între Alonso şi Heidfeld în antrenamente la Valencia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO F1: Accident între Alonso şi Heidfeld în antrenamente la Valencia
VIDEO F1: Accident între Alonso şi Heidfeld în antrenamente la Valencia

Pilotul german Nick Heidfeld, de la BMW Sauber l-a criticat pe Fernando Alonso, după ce acesta l-a ciocnit în timpul celei de-a doua sesiuni de antrenamente libere de ieri, de la Marele Premiu al Europei.

Incidentul a avut loc în ultimele 20 de minute ale sesiunii, în ultimul viraj înainte de linia dreaptă, când Alonso a intrat pe interior şi nu a mai putut evita contactul cu Heidfeld, monopostul germanului zburând prin aer.

„Stupid” a fost cuvântul care s-a auzit prin intermediul comunicaţiei cu oamenii de la boxe, Heidfeld catalogând astfel manevra lui Alonso.

„Un astfel de accident nu ar trebui să aibă loc în timpul antrenamentelor. L-am văzut în oglindă blocându-şi roţile în viraj şi am încercat să-i fac loc, dar a intrat în plin în mine şi aproape că m-am dat peste cap”, a declarat Heidfeld. 

Prezent la Valencia doar în postura de consultat al echipei Ferrari, Michael Schumacher s-a amuzat copios atunci când a văzut pe monitoare ciocnirea celor doi.

În ciuda incidentului Alonso a obţinut cel mai bun timp al sesiunii a doua, încheind înaintea piloţilor de la Brawn GP, Jenson Button şi Rubens Barrichello, clasaţi pe locurile doi şi trei. În schimb Heidfeld a fost nevoit să încheie mai devreme sesiunea a doua de antrenamente, şi a avut doar al 17-lea timp.

Calificările pentru Marele Premiu al Europei de la Valenica au loc astăzi şi vor fi transmise în direct de TVR de la ora 14.55.

Vezi accidentul dintre Alonso şi Heidfeld şi reacţia lui Michael Schumacher:


 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite