VIDEO FORMULA 1: David Coulthard a facut spectacol la Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul pilot britanic de Formula 1, David Coulthard a facut spectacol la Mamaia, la Red Bull Formula 1 Mix, un eveniment în cadrul căruia pentru prima oară un monopost de Formula 1 a fost pilotat în România.

Pilotul britanic, care s-a retras din activitate anul trecut şi este în prezent consultant al echipei Red Bull Racing s-a aflat la volanul monopostului cu care a concurat anul trecut în Marele Circ.

În ciuda vremii nefavorabile Coulthard i-a impresionat pe cei aproape 10.000 de oameni care s-au adunat de-a lungul circuitului de 1200 m lungime, amenajat pe Bulevardul Mamaia. Majoritatea dintre ei au văzut pentru prima oară la lucru un asemenea bolid care atinge 200 de km pe oră în aproximativ 5 secunde. David Coulthard a rulat în două sesiuni de câte 20 de minute, prima de încălzire a motorului şi a cauciucurilor, a doua aproape de capacitatea maximă.

"Din păcate vremea nu mi-a dat posibilitatea de a demonstra calităţile acestui monopost", a declarat Coulthard la paddock imediat după ieşirea de pe pistă.

La final David Coulthard a realizat două tururi de onoare pentru spectatorii prezenţi la eveniment, unul în monopostul său, celălalt în "safety-car-ul" care a verificat traseul, un Audi R8, un alt bolid de excepţie.

Coulthard a avut de-a lungul evenimentului mai multe sesiuni de autografe şi a rezistat cu zâmbetul pe buze nesfărşitelor cereri venite din partea fanilor prezenţi lângă paddock, de a se fotografia cu fostul pilot de Formula 1.

Citiţi luni în suplimentul Adevărul Sporturi un interviu în exclusivitate cu David Coulthard.

Iată doar o mică parte din spectacolul pe care David Coulthard l-a realizat la Mamaia:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite