Un ungur câştigă Raliul Târgu-Mureşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul campion al Ungariei, Csaba Spitzmuller, a reuşit prima victorie de etapă în Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop, reuşins să se impună la Târgu Mureş în faţa conaţionalului Gergo Szabo.

Vali Porcişteanu a dominat primele două probe ale zilei secunde, dar piteşteanul a fost nevoit să abandoneze din cauza unor probleme tehnice.

Probleme cu maşina a avut şi braşoveanul Manu Mihalache, căruia i-a cedat un ax din cutia de viteze a Evo-ului IX în momentul în care se lupta cu şanse reale la o clasare pe podium. În aceste condiţii, locul 3 a fost adjudecat de Dan Gârtofan.

Clasat abia pe locul 4, Bogdan Marişca continuă să conducă în clasamentul general al piloţilor.

Olteanul Nistor Duval a fost protagonistul celui mai spectaculos incident, acesta ieşind violent cu maşina în decor şi rupându-şi două coaste.

Rezultatele primilor trei clasaţi în clasamentul general sunt provizorii până marţi, când comisarii tehnici ai federaţiei vor lua o decizie în urma consultului cu oficialii FIA. Dimensiunile exterioare ale celor trei maşini de concurs împreună cu unele elemente de siguranţă au ridicat semne de întrebare asupra respectării regulamentelor în urma verificărilor finale.


Clasament:
1. Spitzmuller/Bahor 45:52.8
2. Szabo/Csegzy +8.6
3. Girtofan/Lazarescu +34.1
4. Marisca/Itu +52.5
5. Aur/Borbely +2:13.2
6. Savu/Banca +2:50.4
7. Tatu/Florea +3:13.2
8. Keleti/Ponta +3:24.7
9. Filip/Iancu +5:45.7
10.Cosma/Dorca +6:08.6

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite