MOTOCICLISM: Mătălin Cazacu şi Robert Mureşan, la UEM Road Racing 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:
MOTOCICLISM: Mătălin Cazacu şi Robert Mureşan, la UEM Road Racing 2009
MOTOCICLISM: Mătălin Cazacu şi Robert Mureşan, la UEM Road Racing 2009

Circuitul Albacete din Spania găzduieşte în acest weekend Campionatul European UEM Road Racing 2009, la care participă cei mai rapizi piloţi din Europa, calificaţi în această rundă datorită obţinerii unui minim loc 4 în alte competiţii europene sau piloţi wildcard, notează MotoFlash.

Astfel, duminică, 1 noiembrie vor fi decişi campionii europeni la clasele 125, Supersport 600 şi Superstock 1000. Dintr-un număr total de 39 de sportivi înscrişi la clasa Supersport, echipa Timişoareana Taifun Racing are ambii piloţi înscrişi în această finală, Cătălin Cazacu fiind înscris datorită locului 4 obţinut în Campionatul Est European în timp ce Cosmin Costescu este înscris ca wildcard. S-a calificat de asemenea şi Ionel Pascotă, pilotul clubului UCM Reşita, dar şi Robert Mureşan, pilotul clubului MS Team România.

Cu un buget mic, un drum lung în faţă, o concurenţă foarte puternică venită din partea altor echipe, unele din ele rezidente pe circuitul de la Albacete, şi mai ales pe un circuit nou, echipa Taifun Racing are ca şi obiectiv trecerea cu bine de sesiunile de calificare care vor permite participarea în cursă, sperându-se la rezultate cât mai bune pentru piloţii echipei.

În 2008, formatul competiţiei s-a transformat într-un eveniment de o singură zi, lăsând piloţilor doar o şansă să câştige titlul, toţi piloţii echipelor locale fiind din păcate avantajaţi în mod direct.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite