VIDEO Tragedie în Moto 2: Un pilot a murit în urma unui groaznic accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pilotul japonez Shoya Tomizawa, în vârstă de 19 de ani, a încetat din viaţă, după ce a suferit, duminică, o căzătură puternică la Marele Premiu al statului San Marino, clasa Moto2

Tomizawa a căzut în timpul cursei, fiind lovit din spate, în plină viteză, de motocicletele pilotate de Alex De Angelis şi Scott Redding. Niciunul dintre cei doi piloţi nu au suferit răni grave în urma accidentului. De Angelis a părăsit circuitul pe picioarele sale, făcând un semn cu mâna că totul este în regulă în timp ce Redding a fost scos pe targă de pe circuit, dar nu a avut nici o fractură.

Japonezul a fost transportat la spital, în comă, cu multiple traumatisme şi hemoragii interne, însă nu a mai putut fi salvat.

Tomizawa se afla pe locul patru în cursă în acel moment, accidentul având loc în turul 13, într-o porţiune de circuit de mare viteză unde piloţii rulează cu peste 240 de kilometri pe oră.

Tomizawa era primul câştigător al unei curse Moto2, fosta clasă 250cc. Japonezul s-a impus în primul Mare Premiul al anului, cel de la Losail, Qatar. El se afla pe locul 7 în clasamentul general la Moto 2, cu 82 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite