Scott Redding s-a întors în Moto2 după moartea lui Tomizawa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pilotul îşi va face revenirea pe noul circuit de la Aragon după doar două săptămâni de la teribilul accident în care a fost implicat şi care l-a costat pe japonezul Tomizawa viaţa.

Tânărul pilot a fost implicat într-un acroşaj în urmă cu două săptămâni pe circuitul de la San Marino după ce Shoya Tomizawa a pierdut controlul motocicletei sale. În accident a mai fost implicat şi Alex de Angelis, care nu a putut evita coliziunea cu japonezul. În mod miraculos, de Angelis nu a avut nici o problemă, în timp ce Redding a fost scos de pe circuit în stare de inconştienţă. Din nefericire, Shoya Tomizawa, în vârstă de doar 19 ani, şi-a pierdut viaţa la doar câteva ore de la  tragicul eveniment.
“Am fost extrem de întristat la aflarea veştii decesului lui Tomi şi nici acum pacă nu îmi vine să cred. A fost un băiat foarte bun şi cu siguranţă îi va fi simitită lipsa, atât în paddock, cât şi pe circuit. Nu îmi amintesc nimic despre accident. O clipă eram pe motor şi în următoarea parcă eram complet în ceaţă. Nu am văzut reluarea la televizor, şi nici nu vreau, însă ştiu că am fost extrem de norocos să scap fără răni grave”, a declarat Scott Redding pentru Crash.net
Pilotul britanic aşteptă cu entuziasm revenirea pe circuit şi speră să obţină un rezultat cât mai bun. Redding a obţinut primul podium în urmă cu o lună şi prima clasare în prima linie la start acum două săptămâni, la Misano.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite