Schumacher: "Nu îmi stric reputaţia în F1"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Michael Schumacher neagă ipoteza conform căreia contraperformanţele din ultima vreme i-au afectat imaginea.

Revenirea lui Michael Schumacher în Formula 1 a fost primită cu entuziasm de majoritatea fanilor, însă germanul nu a reuşit să se ridice la înălţimea aşteptărilor.

Sezonul trecut, Schumacher nu a câştigat nici măcar o cursă , niciun podium şi niciun pole position. Totuşi, el sugerează că nu-şi strică reputaţia în Formula 1 şi speră să revină la forma obişnuită în următorul an.

"Mă bucur de revenire. Simt că am dreptul să fac ceea ce îmi place. Dacă îmi pun reputaţia în joc... Mă simt bine în privinţa deciziei şi sunt sprijinit foarte mult de oameni. Cu siguranţă vreau că revenirea să aibă succes. Sunt bucuros numai dacă revin la victorii împreună cu echipa. Pentru asta muncesc, aceasta este bucuria pasiunii pentru Formula 1", a spus germanul.

În plus, septuplul campion mondial este impulsionat de prospectul ca echipa sa să înregistreze progrese în privinţa dezvoltării monopostului. "Cu siguranţă nu a fost un sezon atât de bun pe cât m-am gândit iniţial sau pe cât s-au gândit alţi oameni. Dar am un grup atât de puternic la echipă, iar Mercedes forţează foarte mult, aşa că nu am niciun dubiu că vom avea succes în viitor", a mai spus el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite