Schumacher, rezervat în privinţa şanselor la victorie ale echipei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Schumacher
Michael Schumacher

Michael Schumacher este de părere că echipa Mercedes Gp este pregătită să lupte pentru primele poziţii ale clasamentului dar nu crede prea mult în victorie.

Mercedes GP a introdus o serie de update-uri în ultima sesiune de teste de pe circuitul de la Barcelona, în urma cărora Nico Rosberg şi-a exprimat satisfacţia privind progresele înregistrate.

Michael Schumacher este încrezător că Mercedes GP va fi una dintre echipele de top în acest sezon. Totuşi, germanul crede că numai după câteva curse va putea trage o concluzie privind potenţialul de victorii al noului monopost W02.

"Mergem în direcţia potrivită. Ar trebui să fim într-o poziţie bună în acest an. Dar dacă avem deja un monopost capabil de victorii trebuie să aşteptăm câteva curse. Oricum, cu această maşină vom fi capabili să luptăm pentru primele poziţii şi asta este o veste bună. Echipa a făcut o treabă grozavă", a spus el.

Germanul consideră că Vettel este favorit în acest sezon, datorită datorită titlului mondial cucerit în 2010 şi a rezultatelor obţinute în teste de Red Bull. "Red Bull pare foarte puternică şi, prin urmare, Sebastian este favorit în acest sezon", a adăugat el.

Schumacher este la cel de-al doilea sezon după revenire şi chiar dacă anul trecut a obţinut un modest loc 9, germanul este optimist. "Niciodată nu m-am gândit că voi reveni după trei ani şi că totul va fi la fel ca înainte. Sunt realist. Este adevărat că aclimatizarea a durat mai mult decât speram, dar întotdeauna am fost clar că va fi dificil şi că nu exista o garanţie a succesului. Sunt genul care este încurajat de provocări. Vorbim despre un sport foarte complex şi competitiv care se schimbă mereu, aşa că nu te poţi aştepta ca lucrurile să decurgă aşa cum îţi doreşti. Este important să rămâi puternic şi concentrat pe munca. Am făcut asta şi sunt convins că Mercedes va deveni un candidat la titlu", a încheiat septuplul campion mondial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite