Schumacher, îngrijorat de prestaţia Mercedes din teste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Schumacher
Michael Schumacher

Michael Schumacher spune că este îngrijorat de prestaţia monopostului Mercedes GP de la Valencia şi Jerez.

Echipa germanului a început ezitant testele din această iarnă de la Valencia, însă a dat semne de revenire la Jerez, acolo unde vineri Michael Schumacher a stabilit timpul de referinţă al zilei.

Performanţă a fost posibilă datorită faptului că germanul a utilizat pneuri supersoft, o alegere care nu s-a regăsit şi în cazul rivailor săi.

"Da, aş spune că suntem puţin îngrijoraţi, dar pe de altă parte ştim unde vrem să ajungem. Prima cursă ne va spune adevărata situaţie. Nu cred că am reuşit să parcurgem atât de mulţi kilometri pe cât am vrut în primele teste. Timpii sunt importanţi, dar poate nu acum. În mod natural, dacă eşti cel mai rapid tot timpul atunci eşti în situaţia perfectă, dar ştim de anul trecut ca asta nu este posibil şi trebuie să ne construim drumul", a declarat pilotul echipei Mercedes GP pentru BBC.

El a admis însă că Mercedes GP trebuie să devină campioana mondială, datorită investiţiilor realizate de constructotrul german în Formula 1.

"Pentru echipă este foarte important să cucerim şi să avem mai mult succes decât anul trecut. Noi suntem Mercedes şi avem un obiectiv foarte clar. Va fi dificil să atingem acest obiectiv imediat în acest an, în special după experienţa de anul trecut. Dar nu este un program şi o viziune pe termen scurt", a mai precizat el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite