Schumacher: "Red Bull este echipa momentului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vettel și Schumacher
Vettel și Schumacher

Michael Schumacher consideră că Red Bull este cea mai puternică echipă în acest moment, iar el nu va putea emite pretenţii la câştigarea cursei din Australia.

"Ştim cu siguranţă că Red Bull sunt foarte puternici şi că aceasta este echipa la care trebuie să vă uitaţi. Bănuiesc că nu suntem tocmai în poziţia de a câştiga, dar nici nu mă aşteptam să fim acum în această poziţie. Sezonul este lung şi există un mare semn de întrebare privind echipa care va fi în spatele Red Bull şi sper să avem un cuvânt de spus", a spus germanul.

În ciuda pesimismului privind performanţele echipei în debutul sezonului, Schumacher susţine că Mercedes GP înregistrează progrese vizibile în ceea ce priveşte monopostul."Am făcut multe progrese cu monopostul, aşa că sunt fericit. După ce am parcurs munca de fiabilitate la ultimul test, acum ne concentrăm pe setările monoposturilor şi pe înţelegerea ultimelor detalii. Aşa că ştiu unde suntem şi lucram foarte bine. Suntem pe panta de progres pe care vrem să fim. Nu suntem îngrijoraţi de fiabilitate. Am avut câteva probleme, dar pentru asta sunt testele, pentru a rezolva lucrurile, şi exact asta am făcut", a mai precizat el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite