Formula 1: Presa germană salută revenirea lui Michael Schumacher

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Formula 1: Presa germană salută revenirea lui Michael Schumacher
Formula 1: Presa germană salută revenirea lui Michael Schumacher

Revenirea lui Michael Schumacher, anunţată pentru Marele Premiu al Europei din 23 august, a fost primită cu entuziasm în Germania, ţara natală a pilotului. Nici presa de acolo n-a rămas insensibilă, majoritatea publicaţiilor salutând întoarcerea pe pistă a multiplului campion mondial.

Pe prima pagină a cotidianului „Bild” a fost inserată fotografia lui Schumi într-unul dintre momentele sale de glorie, iar titlul ales este elocvent: „Legenda revine”. Publicaţia aminteşte de faptul că „în 16 ani de carieră Michael Schumacher a doborât toate recordurile. Cu şapte titluri mondiale, 91 de victorii în 250 de curse, el a intrat în istorie drept cel mai valoros pilot”. „Bild” include în paginile sale şi declaraţia lui Ralf Schumacher, fratele campionului - „A rămas la fel de rapid pentru a câştiga curse”, dar şi pe cea a tatălui, Rolf – „este super că Ferrari are nevoie de el”.
Editat la Berlin, cotidianul „Tagesspiegel” a titrat cu entuziasm: „Un înger pentru Ferrari”, în timp ce „Berliner Zeitung” a scris că „revenirea lui Michael Schumacher se produce pentru că echipa are nevoie de serviciile sale, el fiind un om de echipă”. 
Revenirea lui Michael Schumacher va avea loc în contextul în care Felipe Massa, unul dintre piloţii Scuderiei, a suferit un accident în timpul calificărilor pentru Marele Premiu al Ungariei, sâmbăta trecută. Schumi va urma un program specific de pregătire la capătul căruia se va confirma dacă va participa la cursa de la Valencia. După cum se cunoaşte, el a suferit un accident moto în februarie în urma căruia resimte dureri la cot. Germanul a declarat că îi plac încercările, însă pentru el „important este că starea sănătăţii lui Massa este bună”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite