MOTORSPORT: Luptă roată la roată pentru titlu la Red Bull Romaniacs (video)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
MOTORSPORT: Luptă roată la roată pentru titlu la Red Bull Romaniacs (video)
MOTORSPORT: Luptă roată la roată pentru titlu la Red Bull Romaniacs (video)

Cu două zile înainte de finişul celui mai dificil raliu enduro din lume, Red Bull Romaniacs, catalanul Xavier Galindo conduce în clasamentul general fiind la câteva secunde în faţa experimentaţilor Cyril Despres şi Andreas Lettenblichler. Practic, în clasamentul general al clasei Pro primii trei rideri sunt în acelaşi minut: Xavier Galindo 11.45.23, Andreas Lettenblicher 11.45.46 şi Cyril Despres, care a parcurs t

Galindo, care se află pentru prima dată la Red Bull Romaniacs, s-a simţit excelent în Parâng şi a fost cel mai rapid în ziua a doua a raliului hard enduro, reuşind să îi devanseze pe Cyril Despres şi Chris Birch, rideri mult mai obişnuiţi cu munţii Carpaţi.

Astăzi în cea de a treia zi, când se va merge de la Petroşani la Sibiu, concurenţii de la clasa Profi au de parcurs în total 200 de km din aceştia, 155 de km fiind lungimea probei.

Românii pe podium la trei categorii
După ziua în care trecerea prin Parâng a mutat caravana Red Bull Romaniacs din Sibiu în Petroşani, bilanţul în ceea ce îi priveşte pe concurenţii români este unul pozitiv. Chiar dacă una dintre echipele favorite la podium la Expert Team, Vectra Racing s-a retras din concurs din cauză că unul dintre membri şi-a fracturat mâna, România păstreaza şanse reale la podiumul final.

Astfel, Romeo Dunca şi Francois Vulliet, echipa franco-română din Timişoara, a terminat ziua a doua cu un meritat loc secund şi se află pentru moment pe locul trei în clasamentul general.  Mani Gyenes a avut cel de a-l treilea timp în proba a doua, însă se află pe locul doi în clasamentul general de la Experţi Single, având mari şanse să rămână pe podium până la final.

Colegul lui Mani, Romeo Duicu din cauza mutării de la Expert Echipe la Expert Single a fost nevoit să plece printre ultimii în ziua a doua a Red Bull Romaniacs şi se află în primii 12 rideri de la Expert Single.

La Hobby, Paul Frăţilă, omul care a terminat pe al doilea loc Prologul Red Bull Romaniacs 2009, a încheiat cu al patrulea timp ziua, însă se află pe doi la general deşi concurează cu mari dureri de spate.

Cea de a treia zi a Red Bull Romaniacs 2009 va readuce raliul în Sibiu concurenţii de la Profi având de parcurs în specială 155 de km, experţii 154 km şi cei de la Hobby 135 km.

Imagini de la ziua a doua:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite