MOTO: Track managerii Red Bull Romaniacs merg la Erzberg Rodeo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Martin Freinademetz, organizatorul Red Bull Romaniacs, alături de cei patru track manageri ai ediţiei din 2009 - Emil Munteanu, Andy Fazekas, Ioan Tara, Rienk Tunistra - va concura în acest weekend la Erzberg Rodeo, scrie MotoFlash.

Creat în 1994, Erzberg Rodeo este unul dintre cele mai cunoscute evenimente off-road pe plan mondial, 500 dintre cei mai rapizi concurenţi înscrişi având patru ore la dispoziţie pentru a parcurge un traseu de 23 km cu 15 puncte de control, care, în cele din urmă, îi va duce pe cei aleşi la cucerirea Muntelui de Fier.

În 2009 sunt înscrişi 1500 de concurenţi, aceştia urmând să ia startul în Prolog, pentru ca ulterior cei mai rapizi 500 să înceapă atacul muntelui. În fiecare an, mai puţin de 50 dintre piloţii care pleacă în cursă ajung în vârful muntelui.

Pentru Martin şi track managerii Red Bull Romaniacs, participarea la Erzberg este un obiectiv împlinit, având în vedere că fiecare endurist din lume îşi doreşte să pornească în cucerirea Muntelui deFier.

Mulţi dintre piloţii de top care participă la Erzberg vor concura şi în cel mai dificil raliu hard-enduro al lumii, aşa că este un bun prilej pentru piloţi să se informeze asupra dificultăţii ediţiei din 2009.

Erzberg Rodeo se desfăşoară într-o fostă exploatare miniera din Austria.

Cea de-a şasea ediţie a celui mai dficil raliu hard-enduro al lumii, Red Bull Romaniacs 2009, va debuta cu Prologul programat pe 15 august în centrul Sibiului şi va continua cu patru zile în munţi, cea de-a treia etapă fiind una în care concurenţii vor ajunge pe rute neumblate de mai bine de 15 ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite