Revenirea lui Alonso, bucuria bişniţarilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revenirea lui Alonso,  bucuria bişniţarilor
Revenirea lui Alonso, bucuria bişniţarilor

Posibila suspendare a celor de la Renault, echipa lui Alonso, era cât pe ce să îi bage pe organizatorii Marelui Premiu al Europei în faliment.

Spaniolii au rămas insensibili la anunţurile privind posibila revenire a lui Michael Schumacher şi timp de aproape o lună vânzarea biletelor a mers prost. Săptămâna trecută, FIA a anunţat însă că va permite echipei Renault să concureze la Valencia, deşi iniţial fusese exclusă din cursă pentru o greşeală a mecanicilor în timpul Marelui Premiu al Ungariei. Revenirea lui Alonso a revigorat imediat şi vânzarea de bilete.

Cu o zi înainte de Marele Premiu de Formula 1 de la Valencia, organizatorii nu epuizaseră întreg stocul de bilete puse în vânzare, însă la chioşcuri se mai găseau doar pachete pentru toate cele trei zile. În schimb, biletele valabile pentru duminică, ziua cursei, se epuizaseră de mult. Dacă doreai să cumperi un bilet pentru cursa de ieri, erai obligat să plăteşti întregul pachet, pentru toate cele trei zile.

Reduceri substanţiale pe piaţa neagră.

„Ne cerem scuze, dar biletele alocate separat pentru fiecare zi în parte s-au epuizat. Trebuie să plătiţi întregul pachet dacă vreţi să vedeţi cursa”, ne-a explicat una dintre vânzătoarele de la poarta principală.  Unica şansă erau bişniţarii.

Doar ei mai aveau bilete pentru o singură zi.  Sâmbătă, în jurul orei patru, în zona chioşcurilor de bilete au apărut primii “vânzători ambulanţi”.

Timizi, se pierdeau în mulţime sau aşteptau în apropierea chioşcurilor pentru ca cineva să-şi manifeste nemulţumirea faţă de preţul piperat al pachetelor disponibile. Imediat, speculanţii se ofereau să le vândă doritorilor bilete la preţuri mai mici. Puteai astfel plăti în funcţie de zonă, 180 de euro pentru un bilet în loc de 195 de euro pe un pachet, sau 300 de euro pentru un bilet la cursă în loc de 480 de euro un pachet.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite