Raikkonen, realist cu privire la şansele sale în Raliul Franţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kimi Raikkonen a dovedit că are potenţial în decursul acestui sezon de WRC, însă finlandezul este sigur că Raliul Franţei va fi un adevărat test de anduranţă pentru el.

Pilotul în vârstă de 30 şi-a făcut încălzirea pentru Franţa cu o victorie în Raliul Vosgien , însă rămâne realist atunci când vine vorba de a-l învinge pe liderul campionatului, Sebastien Loeb, chiar pe propriul teren.
“Nu este uşor. Asta este o certitudine. Însă sper că vom avea un rezultat bun în Franţa.  Niciodataă nu este uşor să dai un pronostic atunci când nu ştii cum va arăta traseul, aşa că va trebui să ne concentrăm foarte mult în timpul cursei pentru a avea cei mai buni timpi”, a declarat Raikkonen
“Omul de gheaţă” a demonstrat că are un ritm bun pe asfalt, în Germania şi Buglaria, însă lipsa sa de experienţă s-a văzut pe macadam, unde a avut dificultăţi în a controla maşina.
“Am reuşit să aducem îmbunătăţiri în mai toate departamentele de când a început campionatul, iar acum mă simt mult bine în cadrul echipei. Aşa că ne vom continua progresul şi weekend-ul acesta. Raliul Franţei este, evident, un eveniment foarte important pentru Citroen, aşa că va fi forte distractiv,  aproape la fel de distractive ca atunci când pilotezi un Ferrari pe circuitul de la Monza”, a adăugat finlandezul.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite