Primă de 3 milioane de euro pentru Vettel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai tânăr campion mondial din istoria Formulei 1, germanul Sebastian Vettel, a primit o primă din partea echipei sale Red Bull în valoare de trei milioane de euro pentru triumful reuşit în acest sezon al Marelui Circ, informează cotidianul Bild, citat de motorsport.com.

Red Bull şi-a premiat întregul staf, peste 500 de angajaţi, pentru titlurile mondiale la constructori şi la piloţi cucerite în acest sezon. Astfel, angajaţii de pe nivelurile ierarhice inferioare au primit câte un bonus de 12.000 de euro, în timp ce inginerii echipei au încasat sume de până la 50.000 de euro fiecare.

Pentru performanţele înregistrate, echipa austriacă ar urma să primească circa 73 de milioane de euro, conform Acordului Concorde, banii plătiţi în patru rate, mai scrie Bild.

Dietrich Mateschitz, patronul echipei, a declarat pentru Die Welt că bugetele team-urilor din Formula 1 variază, "probabil, între 100 şi 500 de milioane de euro". "Bugetul nostru este în a doua jumătate a topului', a precizat omul de afaceri

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite