Pedro De la Rosa i se alătură lui Grosjean la Pirelli

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii de la Pirelli au confirmat faptul că Pedro de la Rosa li se va alătura programului de dezvoltare a noilor pneuri, program în care este inclus şi Romain Grosjean.

Italienii vor rămâne singurii manufacturieri de pneuri din cadrul Campionatului Mondial de Formula 1, începând cu sezonul următor.
„Până acum munca noastră a fost testată de Nick Heidfeld, însă din cauza faptului că a aleas să revină în curse, va fi înlocuit de Pedro de la Rosa şi de Romain Grosjean. Ei vor încerca noile pneuri până la cursa din Abu Dhabi, după care toate echipele vor încălţa pentru prima dată pneurile Pirelli”, a declarat Francesco Gori, preşedintele Pirelli.
Gori a vorbit la o conferinţă de presă organizată în Turcia şi a spus că momentan, principala lor preocupare este reprezentată de dezvoltarea numeroaselor componente ce alcătuiesc pneurile, întrucât forma şi mărimea acestora au fost deja stabilite.
„Primul pas pe care l-am făcut a fost legat de profilul aerodinamic al roţii. Design-ul şi forma sunt esenţiale şi trebuie să fim în stare să aprovizionăm echipele cu ce e mai bun, deoarece nu au mult timp la dispoziţie pentru a repara eventualele probleme”, a adăugat reprezentantul Pirelli.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite