Parteneriatul Rizla Suzuki continuă şi în 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suzuki Motor Corporation şi Imperial Tobacco Group anunţă că au ajuns la un acord în ceea ce priveşte termenii continuării parteneriatului dintre Rizla şi echipa japoneză la MotoGP în 2009. Rizla a fost sponsorul principal al echipei Suzuki la MotoGP în ultimele trei sezoane, iar clauza de extindere pe încă un an înseamnă că piloţii Suzuki Loris Capirossi şi Chris Vermeulen vor apărea la competiţie sub culoarea distinctivă a

Aceste veşti vin pe fondul unor teste reuşite pe circuitul Sepang din Malaezia şi pe Losail din Qatar. Ambii piloţi au înregistrat rezultate pozitive la teste, aflându-se în mod constant în primii şase clasaţi, aceştia evoluând considerabil faţă de performanţa de anul trecut. Atât Capirossi, cât şi Vermeulen au beneficiat de multe îmbunătăţiri anul acesta, inclusiv în ceea ce priveşte aerodinamica, şasiul, motorul şi suspensiile.

Paul Denning, Team Manager, a declarat, potrivit unui comunicat Rizla Suzuki: "Ştirea de continuare a parteneriatului dintre Suzuki şi Rizla este una foarte bună în contextul climatului dificil. Ne-am bucurat de o relaţie foarte strânsă atât pe pistă, cât şi în afara ei, cu Rizla în timpul ultimilor trei ani şi am considerat reprezentanţii Rizla ca făcând parte din echipă. Performanţele noastre de pe pistă din primele două teste au fost foarte încurajatoare şi arată cât de mult s-a muncit în fabrică în afara sezonului. GSV-R-ul a parcurs cu siguranţă un drum lung faţă de anul trecut şi suntem conştienţi că mai avem de lucru. Chris şi Loris au fost impresionaţi de noile motociclete, dar ştim că mai este multă muncă de făcut".

Echipa Rizla Suzuki MotoGP se va afla la sfârşitul acestei luni pe circuitul Jerez din Spania pentru testul oficial MotoGP, care include şi o sesiune televizată. Prima cursă a campionatului de anul acesta se va desfăşura pe timp de noapte, pe 12 aprilie, în Qatar, Losail.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite