Păreri pro şi contra noului sistem din Formula 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Christian Horner
Christian Horner

Christian Horner consideră că noul regulament pentru sezonul 2011 este în favoarea piloţilor inteligenţi, iar Luca di Montezemolo îl contrazice.

Şeful echipei Red Bull Racing, apreciază că introducerea sistemului KERS şi a aripii spate ajustabile vor veni în sprijinul piloţilor inteligenţi, pentru că aceştia vor fi capabili să gestioneze mai bine monopostul direct de pe volan.

"Piloţii se adaptează incredibil de rapid la orice le oferă un plus de performanţă, aşa că au gestionat foarte rapid sistemul KERS şi aripa spate. Cu siguranţă există mult mai multe lucruri în acest an şi cel mai inteligent pilot va fi în frunte. Va fi o provocare extraordinară să vedem cum decurg lucrurile", a spus britanicul în vârstă de 36 de ani.

Preşedintele Ferrari, Luca di Montezemolo, critică foarte acid noul regulament al Formulei 1, în primul rând din cauza celor doi noi butoane prezente pe volan: cel pentru KERS, respectiv cel pentru aripa spate. "Actualul regulament nu are nicio legătură cu Formula 1", a spus el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite