MOTO: Ionel Pascotă, locul 3 la Pannonia Ring

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pilotul român Ionel Pascotă, UCM Reşiţa, a ocupat locul trei în cursa de la Pannonia Ring, etapa a patra a Campionatului European de motociclism viteză Alpe Adria.

Pascotă a plecat din pole position, dar ploaia a afectat evoluţia pilotului român. Ploaia a udat pista chiar înainte de startul cursei şi l-a obligat pe Pascotă să înlocuiască cauciucul din faţă cu unul pentru ploaie, în timp ce pe spate a păstrat unul pentru pista uscată.

 Pe final, în ultimele tururi de pistă, ploaia a încetat, circuitul a început să se usuce şi pilotul bănăţean, având un cauciuc pentru ploaie, a început să piardă din viteză, fiind depăşit de doi concurenţi, potrivit Agerpres.

Victoria a revenit slovacului Jaroslav Cerny (Yamaha), cu timpul de 23 min 33 sec 063/1000, în vreme ce pe locul secund s-a clasat austriacul Thomas Berghammer (Yamaha), 23 min 36 sec 816/1000, iar al treilea a fost Pascotă (Yamaha), 23 min 27 sec 190/1000.

În clasamentul general, primul loc este ocupat de slovenul Bostjan Pintar, 93 puncte, urmat de Berghammer, 47 puncte, cehul Jiri Broz, 46 puncte, slovacii Tomas Svitok, 45 puncte, şi Jaroslav Cerny, 43 puncte, Ionel Pascotă, 37 puncte, etc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite