Onoriu şi Lucescu pe podium în Club Princess

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Onoriu
Daniel Onoriu

Nume cunoscute din lumea sportului se vor aduna într-o prezentare inedită în scop caritabil, miercuri, 14 aprilie, după miezul nopţii, în Club «Princess» din capitală.

Între sportivii invitaţi se află şi pilotul de curse Daniel Onoriu, campion naţional absolut. El va defila pe podiumul de prezentare, alături de ceilalţi invitaţi: Răzvan Lucescu, selecţionerul naţionalei României, Ion Craciunescu, Nicolae Manea, Iulian Miu, Cătălin Zmărăndescu, Nana Falemi, Adrian Matei, Corneliu Rus şi Andrei Stoica (reprezentanţii noii generaţii Lokal Kombat).

Întregul buget al evenimentului va fi donat Amaliei, o fată de 18 ani diagnosticată cu Colesteatom (tumoră benignă cu capacitate de distrugere a structurilor osoase a interiorului craniului, având recidivă cu inflamaţie şi lichid pe osul mastoid cu iritaţie meningeală) în vederea strângerii de fonduri pentru cea de-a treia operatie în valoare de 14.500 euro (suma pe care nu o deţine), obligatorie pentru restabilirea auzului, îndepărtarea tumorii, refacerea timpanului, de către un doctor specialist dintr-o clinică din Los Angeles.

Cei care doresc să o ajute pe Amalia, o pot face donând în contul: RO83 RNCB 0318002702430001, deschis pe numele Chiran Amalia Nicoleta.

Sursa: autorally.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite