Oficialii McLaren: „Hamilton nu a făcut nimic greşit!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful echipei McLaren, Martin Whitmarsh, este de părere că Hamilton nu poate fi tras la răspundere pentru incidentul dintre acesta şi rivalul său, Mark Webber, care a avut loc în timpul cursei de la Singapore.

Şansele lui Hamilton la titlu au scăzut dramatic după ce pilotul a suferit cel de-al doilea abandon consecutiv şi a căzut la 20 de puncte distanţă faţă de liderul clasamentului, Mark Webber.
Campionul mondial din 2008 şi pilotul de la Red Bull s-au acroşat în timp ce se luptau pentru locul trei, la scurt timp după ce safety car-ul a părăsit pista. Incidentul a însemnat abandonul lui Hamilton, în timp ce Webber a reuşit să termine cursa pe podium şi să se distanţeze de rivalii săi în clasamentul general.
Lewis a fost nevoit să abandoneze şi în Grand Prixul Italiei, în urma unui incident similar, când s-a acroşat cu Felipe Masa, chiar la începutul cursei.
De data aceasta, Martin Whitmarsh consideră că pilotului britanic, pur şi simplu i-a lipsit norocul. „ Cred că Lewis a fost ghinionist. Atunci când execuţi o depăşire, în orice sport cu mototr, există un anumit grad de risc. Nu cred că a greşit cu ceva. Nu am de gând să intru în jocul învinuirii, însă sunt de părere că manevra de depăşire a fost una bună. Trecuse de Webber pe linia dreptă, iar în viraj era primul”, a declarat Whitmarsh. Acesta a adăugat că nu îl învinovăţeşte pe Webber pentru accident şi că îl consideră extrem de norocos pentru că a putut continua cursa fără alte probleme.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite