VIDEO: Final incredibil de cursă în NASCAR, la Montreal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marcos Ambrose de la Armore All Toyota a pierdut incredibil cursa NASCAR de pe circuitul Gilles Villeneuve din Montreal după ce a condus 60 de tururi din cele 76. Carl Edwards de la Citi Financial Ford a profitat de o greşeală a lui Ambrose în ultimul viraj şi a câştigat o cursă nebună cu trei re-starturi şi 11 abandonuri.

În cea mai lungă cursă din istoria competiţiei, 3 ore 49 de minute şi 19 secunde, Ambrose s-a aflat la conducerea cursei pentru ultimele 31 de tururi consecutive, şi părea că nu are cum să cedeze victoria.

Însă în încercarea de a-i închide unghiul lui Carl Edwards în ultimul viraj înainte de linia de sosire, pilotul de la Armore All Toyota a trecut peste bordură, a ieşit larg din viraj şi i-a permis adversarului său direct să-l depăşească pentru o victorie incredibilă.

Este pentru al treilea an la rând când Ambrose pierde la Montreal după ce conduce aproape toată cursa. În 2007 a ieşit în decor cu câteva tururi înainte de final, iar anul trecut a fost penalizat pentru viteză prea mare la boxe şi a pierdut din nou pe final cursa.

Vezi cum se poate pierde o cursă în ultimul viraj:

Vezi câteva dintre cele mai spectaculoase accidente din 2009:


 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite