MOTORSPORT: Mega accident în NASCAR, pilotul scapă incredibil (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
MOTORSPORT: Mega accident în NASCAR, pilotul scapă incredibil (VIDEO)
MOTORSPORT: Mega accident în NASCAR, pilotul scapă incredibil (VIDEO)

Pilotul de numai 19 ani Joey Logano a fost protagonistul unui teribil accident în cursa din NASCAR care a avut loc duminică la Dover, în urma căruia a scăpat doar cu o sperietură zdravănă.

Logano a fost frânat după ce un alt pilot i-a tăiat faţa, s-a atins uşor de acesta, iar maşina a intrat în derapaj necontrolat. Ceea ce părea un incident minor, a dat naştere unui mega accident, după ce maşina pilotată de Logano a revenit, tot în derapaj, în mijlocul plutonului.

Alţi cinci piloţi au fost implicaţi, Richard Petty fiind responsabil de ultima lovitură pe care a primit-o Logano, cea care a făcut ca maşina sa să se rostogolească de mai multe ori pe circuit.

“M-am speriat de moarte. Dar spre norocul meu acesta a fost cel mai rău lucru care s-a întâmplat. Nu sunt sigur că vreau să văd o reluare, chiar dacă nu îmi aduc aminte aproape deloc ce a fost după lovitura din spate. Ştiu doar că atunci când am început să mă rostogolesc mă rugam ca totul să se termine cât mai repede”, a declarat pilotul.

“A fost cea mai cruntă situaţie în care am fost pus până acum. Nu cred că într-un rollercoaster poţi avea parte de aşa ceva. Încă tremur dar, deşi pare incredibil, nu mă doare absolut nimic”, a povestit pilotul imediat după ce a fost scos din maşină viu şi nevătămat.

Cursa a fost întreruptă mai bine de 20 de minute pentru ca organizatorii să poată curăţa pista de resturile maşinii lui Logano. Cursa a fost câştigată de Jimmie Johnson, de trei ori campion NASCAR. 

Vezi aici accidentul:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite