Michael Schumacher: "Sunt sigur că voi redeveni campion mondial"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pilotul german Michael Schumacher, revenit în Formula 1 după trei ani de pauză, nu-şi mai face iluzii pentru ediţia din acest an a Campionatului Mondial şi că atât el, cât şi echipa sa Mercedes GP se concentrează pe sezonul viitor.

"Cred în continuare că pot să-mi realizez obicetivul de a redeveni campion mondial. Dar trebuie să accept că asta îmi va lua timp şi că «vânturile potrivnice» sunt foarte puternice. Este cert că revenirea mea a suscitat o mare atenţie şi suntem foarte dezamăgiţi că nu am fost în stare să ne luptăm cu cele mai bune echipe. Accept acest lucru şi mă concentrez pe sezonul viitor", a declarat septuplul campion mondial pentru săptămânalul Sport-Bild.

Schumacher, 41 de ani, este deţinătorul multor recorduri în Formula 1, printre care şi cel de victorii, 91, dar cel mai bune rezultat de la revenirea sa a fost ocuparea locului patru în două curse, la Barcelona şi la Istanbul. El a fost surclasat de multe ori de coechipierul său, tânărul Nico Rosberg. Acesta din urmă este pe locul 7 în clasamentul piloţilor, cu 94 de puncte, în timp ce Michael Schumacher se află pe locul 9, cu numai 38 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite