Membrii Red Bull cred că noul campion mondal va fi decis pe ultima sută de metri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful celor de la Red Bull, Christian Horner, este de părere că lupta pentru titlu va fi la fel de puternică chiar şi în ultima cursă a campionatului.

Cum nici unul dintre cei cinci pretendenţi la titlu nu a reuşit să păstreze o distanţă confortabilă faţă de restul plutonului, Horner crede că lupta va continua chiar şi pe circuitul de la Abu Dhabi, acolo unde va avea loc confrutnarea finală a acestui sezon de Formula 1.
„ Cred că este inevitabil, mai ales dacă ţinem cont de modul în care au fluctuat lucrurile până acum că, întradevăr, titlu va fi decis în ultima cursă. Sincer, sper să nu se întîmple aşa şi mai sper ca unul din piloţii noştri să fie cel ce şi-a asigurat titlul până la cursa din Abu Dhabi. Însă este puţin probabil acest lucru, mai ales din cauza competivităţii piloţilor şi a echipelor implicate în această bătălie”, a declarat Christian Horner.
Acesta este de părere că, în ciuda faptului că echipa sa a câştigat trei din ultimele patru curse, nu au un avantaj clar şi că cel mai important lucru pentru ei este să nu se lase consumaţi de griji.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite