Marton Szilvester participă la formarea Echipei Europene de Enduro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marton Szilvester, campion naţional şi est-european la Enduro, clasa E1, a participat pe 19 şi 20 februarie la Possagno (în apropierea oraşului Treviso, Italia) la un cantonament în vederea formării unei Echipe Europene de Enduro, alături de 11 tinere speranţe ale enduro-ului european.

Sportivii participanţi au fost aleşi în urma cercetării atente a curriculei individuale, cantonamentul fiind coordonat de specialiştii din Comisia de Tot-Teren a Uniunii Europene de Motociclism. Numele celor trei piloţi (plus o rezervă) care vor compune UEM Enduro Team vor fi dezvăluite pe 26 februarie.

"În primul rând vreau să mulţumesc Federaţiei Române de Motociclism, fără a cărei implicare nu aş fi putut ajunge la acest cantonament. Mi-a placut foarte mult, pentru că am avut ocazia să cunosc  rideri de top din Europa şi am învăţat foarte multe", a spus Marton Szilvester:

"Vineri au fost programate mai multe teste, de echilibru, psihologice şi s-au dat vizele medicale. Sâmbătă dimineaţa, pe ploaie, am urcat pe motocicletele oferite de Husqvarna Italy.  Nu a fost vorba de un concurs propriu-zis , nu s-a cronometrat nimic, ne-a fost evaluată tehnica. A fost prima oară când am pilotat o Husqvarna, era un exemplar de serie, un WR 125 şi a trebuit să mă acomodez cu motocicleta", a mai spus Szilzester.

Pilotul nu s-a arătat foarte încânta de varianta stock a producătorului suedez, însă este încântat că a relaţionat cu cei mai buni piloţi europeni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite