MOTOCICLISM: Probe de foc pentru Mihai Stoichescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionul Naţional en-titre la motocros a avut parte de un debut de sezon marcat de ghinion: două accidentări la antrenamente care l-au costat mai multe coaste fisurate, respectiv o entorsă la un genunchi.

Totuşi, Mihai Stoichescu nu s-a demoralizat, participând pe 10 mai la a doua etapă a Campionatului Ungariei de Motocros. Această cursă a fost mai mult un antrenament pentru pilotul Moto Extrem Lugoj, în vederea participării la un număr de etape din puternicul campionat german ADAC MX Masters, dintre care prima e programată la Reutlingen, pe 23-24 mai.

Revenind la cursa desfăşurată în Ungaria, la Monor, Stoichescu a reuşit un “hole shot” în prima manşă, luând faţa unui pilot cu rezultate bune în motocrosul de nivel mondial, Nemeth Kornel. Lugojeanul nu a fost însă capabil să impună ritmul mai mult de un tur pe un circuit cu foarte mult nisip, pierzând apoi mai multe pozitii.

Chiar şi în aceste condiţii vitrege, nerecuperat fizic în urma accidentărilor, Stoichescu a reuşit un loc 12 din 31 de piloţi, în clasamentul final.

Conducând un tur la Monor, Mihai a demonstrat că are toate aptitudinile necesare pentru a câştiga curse din ce în mai dificile, nu doar în România. Adevărata probă va fi la Reutlingen, pentru care în prezent Mihai se antrenează intens, încercând să îşi revină complet din punct de vedere fizic” a declarat Liviu Jigmond, antrenorul lui Mihai Stoichescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite