MOTOCICLISM: Imagini cu accidentul teribil suferit de Schumacher (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cât de grav a fost accidentul de miercuri al lui Michael Schumacher de pe circuitul spaniol Cartagena? Fotografiile surprinse o arată. Saltul de pe motocicletă a fost mai mult decât dramatic decât s-a ştiut în primă fază.

Fostul pilot de Formula 1 se afla la bordul unei motociclete Honda CBR 1000 RR Fireblade când a început să se clatine serios la viteza de 110 km / h. Schumi a fost catapultat imediat de pe motor, zburând câţiva metri. Au urmat câteva minute în care a zăcut înconştient pe pietrişul de pe marginea pistei. Cinci ore mai târziu, la spital a fost supus unor investigaţii.

Vestea bună a venit după o zi când pe site-ul germanului a apărut mesajul: "Nu sunt la fel de agil ca de obicei, dar toate controalele mi-au arătat că nu s-a întâmplat nimic grav".

Fanii, prietenii şi rudele lui Schumacher se întreabă pentru ce riscă septuplul campion mondial la Formula 1 în încercările sale de a pilota motocicletele iuţi. "Aici nu există niciun fel de protecţie", a mărturisit Willi Webber, managerul lui Michael.

Chiar şi aşa, accidentul acesta nu-l va opri pe Schumi, care simte nevoie unui nou hobby.

Sursa foto: Bild

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite