MOTOCICLISM Gyenes a câştigat prima etapă a CN de endurocross

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emanuel Gyenes, de la echipa Vectra Racing (Braşov), a câştigat prima etapă a campionatului naţional de endurocross, desfăşurată la Valea lui Mihai, în judeţul Bihor.

Mani Gyenes s-a impus în prima sa competiţie, după intervenţia chirurgicală din ianuarie, când a fost operat din cauza ligamentelor rupte şi a unei fisuri de menisc.

La clasa A a competiţiei, Gyenes a fost urmat în clasament Laszlo Olah şi de Peter Gagyi. La clasa B, s-a impus Paul Frăţilă, urmat de Daniel Conorpan şi Gustav Mircea, anunţă Agerpres.

Gyenes, care nu a trecut examenul medical pentru a merge in Raliul Tunisiei (etapa din Campioantul Mondial de Rally-Raid, 22 aprilie - 2 mai), va mai participa, pentru antrenament, la câteva etape de endurocross şi la cele din CN de Enduro, pentru a reintra în formă dupa patru luni de pauză.

Evenimentele internaţionale pentru care se antrenează Gyenes sunt Red Bull Romaniacs si International Six Days Enduro (enduro), Raliul Faraonilor şi ediţia 2010 a Dakar-ului (rally-raid).

''A fost foarte greu să stau aproape patru luni departe de motocicletă, însă acum încep să îmi reintru în formă, iar etapele de endurocross sunt foarte bune pentru că spre deosebire de enduro şi de rally-raid aici nu pui piciorul jos şi nici nu e nevoie să tragi sau să împingi motorul. Va trebui să merg la câteva etape din campionatele naţionale pentru că aşa îmi va fi mai uşor să recuperez timpul pierdut în aceste luni de pauză şi să dau randament la Red Bull Romaniacs'', a declarat Gyenes.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite