MOTOCICLISM: Contract de un an cu Hayate Racing pentru Melandri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pilorul italian Marco Melandri a anulat contractul cu Kawasaki. În sezonul din 2009 acesta va concura ca singurul pilot al Hayate Racing cu un contract pentru un singur an, a spus Melandri pentru motogp.com.

"Contractul cu Kawasaki a fost anulat. A trebuit să fac un imens sacrificiu financiar, însă cel mai important lucru pe care l-am dorit a fost să găsesc încredere", a declarat Marco Melandri joi, la o săptămână de la prima sa apariţie la testările de la Qatar. "Nu am nimic de pierdut. Cu o lună în urmă eram cu un picior în afara campionatului mondial, iar acum am o echipă care lucrează doar pentru mine", a mai spus pilorul italian.   

Unul din lucrurile prioritare de pe agenda lui Meandri este de a găsi soluţii la unele probleme pe care le-a întâlnit în Qatar. Deşi s-a aflat printre cei mai rapizi piloţi de la testele din Qatar, acesta crede că există mari probleme de fabică care îl încetinesc.

"Nu am fost rapizi în Qatar, însă motocicleta mi-a făcut o impresie bună. Nu ştiu cât de multe îmbunătăţiri vom putea aduce până la începerea sezonului, dar echipa m-a asigurat că va face mari eforturi până la sfârşitul lunii martie", a mai adăugat Melandri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite