Loris Capirossi va reveni în cursa de la Motegi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Loris Capirosi va reveni în motomondial în cursa ce se va desfăşura weekend-ul acesta.

Pilotul în vârstă de 37 de ani a ratat Grand Prix-ul Aragon după ce şi-a accidentat un deget în urma unei căderi, la Misano.
Capirossi a avut nevoie de operaţie pentru a reconstrui osul şi pentru a re-ataşa un tendon rupt la degetul mic al mâinii drepte. Pilotul de la Suzuki a fost obligat până acum să stea departe de circuit pentru ca rănile să se poată vindeca cât mai bine.
Capirossi este nerăbdător să se întoarcă pe circuitul de la Motegi, acolo unde a câştigat trei curse consective, în 2005, 2006 şi 2007.
„ Degetul meu este recuperat în proporţie de 90%. Însă este vorba doar de un deget, aşa că ma simt complet pregătit pentru cursa din weekend. Fac zilnic fizioterapie şi voi continua să fac pînă în ziua cursei, aa că totul ar trebui să fie ok până atunci”, a declarat italianul.
Capirossi a adăugat faptul că Motegi este cursa lui favorită şi că are numeroase amintiri frumoase care îl leagă de acest circuit. De asemenea, este nerăbdător să obţină un rezultat foarte bun, mai ales pentru că weekend-ul acesta este unul deosebit pentru echipa sa.
Cursa de la Motegi va marca cel de-al 50-lea an pe care Suzuki şi-o petrece în motomondial. Alături de piloţi şi fani, vor fi numeroşi invitaţi, legende ale motociclismului, care vor veni să sărbătorească alături de membrii echipe Suzuki.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite